+49 441 94986-0

Unterstützte Normen

Verzeichnis der durch Innoform unterstützte Normen

Normenauswahl Alle | ASTM D | ASTM F | DIN | DIN EN | DIN EN ISO | DIN ISO | FINAT FTM | Hausverfahren | ISO | Andere

Details zur gewählten Norm

Normentyp:DIN EN
Name:DIN EN 1230-2
Bezeichnung:Papier und Pappe vorgesehen für den Kontakt mit Lebensmitteln – Sensorische Analyse – Teil 2: Geschmacksübertragung


Zurück zur Liste der Normen



Prüfungen dieser Norm

sensory analysis of packaging materials/transition of sensory perceptible substances to (test) foodstuffs
Organoleptic determination of the flavour transition (gustatory, olfactory and trigeminal sensations may be influenced by tactile, thermal, painful and/or kinaestesic effects) from packaging materials to standard test foodstuffs, commonly known as the "Robinson test", as well as change in appearance and odour of the (test) foodstuff.


Normen suchen


Ihr Ansprechpartner

Heike Schwertke +49 441 94986-14
heike.schwertke@innoform.de